header-mobile-logo
Language

Báze Na Dezert

Basi per dessert per professionisti per dolci

Snadno a rychle se připravují, jsou sterilované UHT a zaručují stabilitu a stálost kvality. Pro skladování nepoškozených balení postačí chladné a suché místo (max. 20 °C).

Basi per dessert per professionisti per dolci
Báze Na Dezert
brik dessert
Dezert pro Crema Catalana

UHT hotový základ pro přípravu crema catalana secondo la ricetta della tradizione. Rychlá a snadná příprava zaručuje stabilitu a stálost…

Přejít na produkt >>
Báze Na Dezert
Brik Dessert Creme Caramel
Dezert na Crème Caramel

UHT hotový základ pro přípravu karamelového dezertu podle tradičního receptu. Rychlá a snadná příprava zaručuje stabilitu a stálost kvality.

Přejít na produkt >>
Báze Na Dezert
Brik DESSERT MASCARPONE
Dezert pro Tiramisu

UHT mascarpone připravený základ pro přípravu tiramisù. Rychlá a snadná příprava zaručuje stabilitu a stálost kvality.

Přejít na produkt >>
Báze Na Dezert
dessert panna cotta
Panna Cotta Dessert

Hotový základ s vysokoteplotní úpravou pro dezert s příchutí panna cotta. Tradiční receptura, snadná a rychlá příprava.

Přejít na produkt >>