header-mobile-logo
Language
sacchetto di massa di cacao per cioccolatieri professionisti

Ariba Cocoa Mass

Pro dochucení těsta, vytváření tyčinek, gelata a náplní.

  • Kakao 100 %
  • 52/54 MG
Dettagli
Kód Format
AQ47AA Pytel 1 kg
Balení PALETA
Karton 10 kg 400 kg (8 kartonů x 5 vrstev)

Ostatní produkty

Suroviny
sacchetto di cacao per cioccolatieri professionisti Ariba Kakao

Výborné kakao pro ochucení těsta, krémů, dekorování a výrobu lahodné zmrzliny
Suroviny
sacchetto di burro di cacao per cioccolatieri professionisti Ariba Kakaové máslo

Pro zlepšení tekutosti čokolády
Suroviny
sacchetto di massa di cacao per cioccolatieri professionisti Ariba Cocoa Mass

Pro dochucení těsta, vytváření tyčinek, gelata a náplní. Kakao 100 % ...

Naše produkty

Široký výběr produktů Martini Professional uspokojí potřeby všech profesionálů pracujících v odvětvích výroby pečiva, zmrzliny a pekařských produktů, odvětví HORECA a stravovacích služeb.
Specifické produktové řady Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato a Martini Food Service poskytují rychlá a efektivní řešení pro řemeslníky a majitele restaurací.
Tato rozsáhlá nabídka je podpořena odbornými znalostmi společnosti Unigrà, založenou Lucianem Martinim v roce 1972, která je lídrem v oblasti marketingu jedlých olejů a tuků, margarínu a polotovarů pro potravinářský a cukrářský průmysl.
Každý produkt je vyráběn, balen a distribuován, což zajišťuje nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality potravin. Díky vývoji inovativních řešení je práce profesionálů, kteří chtějí i nadále ohromovat své zákazníky, efektivnější a kreativnější.

Pozornost věnovaná surovinám, používání tradičních metod, naslouchání potřebám zákazníků, partnerství s významnými profesionály a používání špičkových technologií ve výrobních procesech činí z Martini Professional ideálního obchodního partnera pro cukráře, pekaře, mistrovské zmrzlináře, majitele restaurací, barmany, hoteliéry, stravovací zařízení, pouliční prodejce a provozovatele pouličních restaurací.