header-mobile-logo
Language

Bastoncino Olivami

Pekařské výrobky připravené k pečení vám přinášejí chuť a tradici pekařského umění.

Také k dispozici:

  • 20080S – Top Service
  • 20081S – Top Service obyčejný


Dettagli
Kód Rozmrazování před pečením v konvektomatu
10258A 190° 5'-6'
Hmotnost Formát Jednotky na krabici Krabice na vrstvu Krabice na paletě
100 g 23x4,5 40 8 40

Altri prodotti

Chléb
Chléb „Bocconcini Benessere“

Pekařské výrobky připravené k pečení vám přinášejí chuť a tradici pekařského...
Chléb
Chléb „Bocconcini Sfiziosi“

Pekařské výrobky připravené k pečení vám přinášejí chuť a tradici pekařského...
Chléb
Zeleninová Směs Na Mini Housky

Pekařské výrobky připravené k pečení vám přinášejí chuť a tradici pekařského...

Naše produkty

Široký výběr produktů Martini Professional uspokojí potřeby všech profesionálů pracujících v odvětvích výroby pečiva, zmrzliny a pekařských produktů, odvětví HORECA a stravovacích služeb.
Specifické produktové řady Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato a Martini Food Service poskytují rychlá a efektivní řešení pro řemeslníky a majitele restaurací.
Tato rozsáhlá nabídka je podpořena odbornými znalostmi společnosti Unigrà, založenou Lucianem Martinim v roce 1972, která je lídrem v oblasti marketingu jedlých olejů a tuků, margarínu a polotovarů pro potravinářský a cukrářský průmysl.
Každý produkt je vyráběn, balen a distribuován, což zajišťuje nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality potravin. Díky vývoji inovativních řešení je práce profesionálů, kteří chtějí i nadále ohromovat své zákazníky, efektivnější a kreativnější.

Pozornost věnovaná surovinám, používání tradičních metod, naslouchání potřebám zákazníků, partnerství s významnými profesionály a používání špičkových technologií ve výrobních procesech činí z Martini Professional ideálního obchodního partnera pro cukráře, pekaře, mistrovské zmrzlináře, majitele restaurací, barmany, hoteliéry, stravovací zařízení, pouliční prodejce a provozovatele pouličních restaurací.